Remek kinézet, csodás közérzet!

Fitnesz és Coaching

Fitnesz és Coaching

Nyári kalóriák

2024. július 08. - Blanka Hámori

sex-on-the-beach-0026fb2.jpgNyári kalóriák? 🍹Személyi edzéden vagy az online progik követőinél gyakori kérdés, hogy mennyire lehet "belazulni" a nyaralás alatt! A nyaralás nem a kalóriák számolásáról és hajnali edzésekről kell, hogy szóljon, de akinek alap hogy figyel vagy eleve sem tömi magát degeszre, annál a belazulás sem ördögtől való! Egy hét edzés nélkül vagy néhány koktéllal / lángossal nem tesz pontot az egészséged vagy alakod végére. Annyira érdemes vigyázni, hogy a mennyiségek ne nagyon térjenek el, ha már minőségben lazábbak vagyunk.

 

És mi a helyzet az edzéssel?

 

Az edzéselméleti szempontok abszolút javasolják is, az évi 1-2 hét TELJES PIHIT, vagyias nem feltétlen kell az edzőcipőt magaddal vinned a vakációra. Persze a teljes pihi az élsportolóknál kötelező, a hobby sportolókat nem éri olyan terhelés - így ha jól esik, nyugodtan mozogj a nyaralás alatt! 

 

Ha online progikra vágysz, melyek a saját tempódban de világos instrukciókkal követhetők, látogass el az oldalamra:

 

www.hamoriblanka.hu 

 

 

 

#edzés #edzésmotiváció #fitnesz #fitneszanyu #fitnessandbalance #fittanyuka #fitmum #fitneszprogram #fogyás #lefogyni #alakformálás #jóga #kismamatorna #egészség #receptek #táplálkozás #motiváció #inspiráció

süti beállítások módosítása