Remek kinézet, csodás közérzet!

Fitnesz és Coaching

Fitnesz és Coaching

Ezért volt nehéz a 2016-os év a numerológia szerint!

2016. november 30. - Blanka Hámori

A 2016-os évet nagyon sokan ítéltük nehéz, zűrzavaros évnek, sok nehézséggel, kemény döntésekkel. Én magam is úgy tapasztaltam, hogy az Élet sokszor legyintett arcon, bizonyos döntéseket véglegesítenem kellett, sokszor keveredtem az érzelmek viharába, jó néhány ajtó becsapódott...

Aki azonban kicsit otthonosan mozog a numerológia világában, az számított minderre: Kiss Zoltán Zéró a nagyszerű numerológus például már az év 2. napján előrevetítette ezeket a változásokat. Először is felhívta a figyelmet arra, hogy a 9-es szám (hiszen 2+0+1+6=9) a számmisztikában egy számsor vége, tehát valaminek a lezárását jelenti. Sokan tapasztalhattuk, hogy lezárultak korszakok, választás elé kerültünk, el kellett engednünk dolgokat. Néha kegyetlen körülmények között, de az Élet megmutatta, hogy kiknek/miknek kell búcsút intenünk.

Mindezt az érzelmek zűrzavarában, hiszen: "Ebben az évben (2016-ban) túl sok az érzelmi energia: 2, 6, 9, még szerencse, hogy az 1-es is benne van, ami racionalitás energiáit mozgósítja.
Azért vannak veszélyei a 2016-os évnek, mert a sok érzelem elbizonytalanít. Az érzékeny, érzelmes emberek (2,6,9) számára lehet különösen veszélyes! Elveszíthetjük a realitásérzékünket, befolyásolhatóvá válhatunk, ami rossz döntésekhez vezethet.
Nagyon fontos, hogy ne dőljünk be semmilyen ígérgetésnek. Bármennyire is nehéz, tudatosan, objektíven, reálisan nézzünk mindent, mert veszteségeink lehetnek!
Ez egy lezáró év, a következő nagyon fontos évet (2017), az újrakezdést készíti elő! Éppen ezért az emberi kapcsolataink felülvizsgálatának is itt az ideje! Csalódásokra számíthatunk. Ki fog derülni, hogy a jövőben kire és mire nincs szükségünk, nyugodt szívvel váljunk meg tőle."

Ráadásul a szakember arra is felhívta a figyelmet, hogy a "Ebben a dátumban szerepel a 16=7 (Szaturnusz), ami a numerológiában baljóslatú szám. A Tarot-ban a Torony című lap, a villámsújtotta ember, aki lezuhan a toronyból. Tehát, ha 2016-ban olyan döntéseket hozunk, ami nem a szellemi fejlődésünket segíti, a Sors hamar jelez, korlátokat kaphatunk!"

 

Én maximálisan alátámaszthatom, hogy a 2016-os év tele volt nehézséggel, és kegyetlenül jelzett a Sors, ha letértem az utamról! Az is egyértelművé vált, hogy kikhez/mikhez érdemes ragaszkodnom, és kiléptek az életemből azok, akikkel/amikkel már megszűnt a közös feladat. Mindezt ezernyi érzelem közepette.

Te mit gondolsz erről? :)

Blanka

Forrás

süti beállítások módosítása