Remek kinézet, csodás közérzet!

Fitnesz és Coaching

Fitnesz és Coaching

Nyári s.o.s rapidedzés nőknek + 2 tipp narancsbőr ellen

2024. június 30. - Blanka Hámori

Talán te is vadul készülsz már a nyaralásra, ahol szeretnéd a legjobb formádat hozni, de a kánikulában nehezen vágsz neki az izzasztó edzéseknek? Az utolsó pillanatban vásárolt narancsbőr elleni krém pedig csak folyik le rólad, így valójában SEMMI változásra nem számíthatsz augusztusig? 

Nos, június végén még tehetsz az alakodért, ha a nyár vége fele mész nyaralni, bár ugye azt el kell fogadnunk, hogy a szép alak egész évben, és nem az utolsó pillanatokban készül ;) 

Most mutatok egy rapid, vagyis gyors, de pörgős edzéstervet, és plusz tippet narancsbőr elleen, hogy kihozd magadbl a maxot a következő hetekben4 

 

AZ EDZÉSTERV NYÁRRA

A rövid edzésnek talán szívesebben vágsz vele és a napodban több helyre is be tudod illeszteni, mint a hosszút. A nap elején és végén, a hűvösben persze jobban esik. Hiába van meleg, a bemelegítésre persze ugyanúgy szükséged lesz! Ahogy az edzés végi nyújtásra is. 

1. Guggolás széles lábtartással 20

2. Plank tartásban lábhúzások hashoz ("hegymászás") 20

3. Kitörés hátra térd húzással 10 pár

4. "Pike fekvőtámasz" 12

5. Guggolásból felugrás 10

6. Tolódzkodás 2 széken vagy kisasztalon (tricepszgyakorlat) 12

7. Hasprés 30

 

Ebből a 7 gyakorlatból végezz az első hétben 3 majd 4 kört, és garantáltan érezni fogod!

 

Krémek nélkül a narancsbőr ellen 

A krémek csak folynak a nagy melegben, így senki emeber lánya nem szereti nyáron negetni őket! Két tippem is van, hogyan tégy mégis lokálisan a narancsbőr ellen a nyáron: 

1. A krémet (van húsítő verzióban is!) kend magadra edzés előtt kicsivel. Hagyd hatni 20 percig, majd húzz dupla leggingset és ebben eddz! így az edzésed során a felfokozott vérbőség megvalósul (mert hogy ezek a krémek valójában ennyit tesznek, fokozzák a helyi vérbőséget) 

2. Testradírral masszírozd át a kritikus zónákat heti 3-4 alkalommal. Valójában így is a vérbőség és nyirokkeringés fokozást éred el, egyfajta mini masszázzsal. 

 

Ha érdekel még többféle edzés, étrend, recept, vagy kihívásokkal tarkítanád a nyarat, akkor válaszd az Online Klubom (havi 4500 Ft), az online programjaimat (9.900 Ft) vagy a személyre szabott folyamatokat (9.000 Ft-tól). 

www.hamoriblanka.hu

 

355469478_1015277266348588_4261213926225116547_n.jpg

süti beállítások módosítása