Remek kinézet, csodás közérzet!

Fitnesz és Coaching

Fitnesz és Coaching

Ügyelj a szénhidrát-bevitelre! (30 napos kijívás 2. nap)

2020. január 02. - Blanka Hámori

Remélem, senki nem keserítette magát azzal, hogy az ünnepek alatt az alakjáért aggódott. :P Ugyanis karácsony és szilveszter között életszerűtlen diétázni. DE!! Szilveszter és karácsony között vagyis az év többi részében érdemes egészséges kontrollt alkalmazni az étkezésben - és alakformálási célokkal főleg a szénhidrát-számolásnak van értelme! A kalóriaszámolás becsapós:

 

Szóval:
🥦Tartsd a CH-mennyiséget 120-160 gr között (amennyiben átlagos testalkattal és nem nehéz fizikai munkával rendelkezel)
🥦 Oszd el a napi mennyiséget kb. így:
reggeli 20 gr, tízórai 15 gr, ebéd 60 gr, uzsonna 20 gr, vacsora 20 gr
🥦 Legyen minőségi a CH-beviteled, vagyis válaszd a jó szénhidrátokat! Az "Ajánlott-nem ajánlott tápanyagok táblázatát" a honlapomon az Ingyenes anyagok közt tudod letölteni!

📒✏ NAPLÓZZ!!!
Ha úgy döntesz, ezt a tippet tartod, akkor már van értelme naplózni a súlyod, centiket, mert MÉRHETŐ változásra számíthatsz az alakodban néhány héten belül!!

📘🖊 TERVEZZ!!!
Írd a napi kaját is, ha lehet tervezd meg reggel előre! A kapkodás+éhség a diéta legnagyobb ellensége - tapasztalatból mondom!:)

👟 FOLYTASD AZ EDZÉST!
A tegnap megosztott mozgást (vagy más edzéstípust is választhatsz) végezd el és ezt is jegyezd fel! (A 30 napos kihívás tippjeit a kategóriáknál a 30 napos kihívás kategoriára kattintva éred el)

🥗 VITAMIN & ÁSVÁNYI SÓK & ROSTOK
A hiányállapot miatt válunk sóvárgóvá, állandóan éhessé - küszöböld ki sok zöldséggel, ill.étrendkiegészítőkkel, pl.ezzel a termékkel!

_________________________

💌 Ne feledd: ha személyre szabott segítségre vágysz, hogy elérd az idei céljaidat, akkor keress bátran! Mint coach és mint edző állok rendelkezésedre.

süti beállítások módosítása