Remek kinézet, csodás közérzet!

Fitnesz és Coaching

Fitnesz és Coaching

Ezt olvasd el, ha nagyon távolinak érzed a célod! (pl. fogyás)

2024. szeptember 02. - Blanka Hámori

Ha teljes megújulásra például fogyásra vágysz, érdemes 1. eleget edzeni és aludni 2. összeszedettebben kezelni a napirended és étkezésed 3. érzelmi téren pedig megnézni, miért ragaszkodtál eddig a plusz kilókhz vagy túlevéshez.

 

Mint talán már tudod, azt vallom, hogy fizikai, érzelmi és szellemi szinten is támogassuk meg a céljainkat, akár fogyás, akár más a projekted.

 

Hogyan szúrhatod el???? Ha csak az egyik oldalról tolod nagyon az eszközöket és megoldsokat, míg a másik 2 területet elhanyagolod. Íme néhány példa:

 

 

Spiri Lány

 

A “Spiri Lány” mindent energetikai oldalról vagy érzelmi oldalról vizsgál. Eszközei a meditációk, energetikai önkezelések és önismereti gyaorlatok. Érti, és ez jó! hogy vannak energiák, van karmák, sorsfeladatunk, de elhanyagolja a szellemi szint és a fizikai szint feladatait. Például a fogyásban a napirend vagy az edzés milyensége nem foglalkoztatja. “Vonzani” akarja a jobb energiákat és jobb egészséget, ám tettek nélkül ez nem fog menni! Például a fogyáshoz igenis kell a napirend vagy étkezés megreformálása. A jobb munkához persze kell a sorsfeladat ismerete és vizionálás, azonban a szempontok listázása éppoly elengedhetetlen!

 

Fitness Cica

 

A “Fitness Cica” eszközei az egészéges napi rutin, a minőségi mozgás heti több alkalommal, és a tudatos pihenési fázis. Ő tökéletesen kivitelezi a fizikai szint feladatait: szénhidrátot számol, alaposan állít össze edzéstervet és tápkiegeket, de eszébe se jut a gondolati síkon megnézni az egyes életterületeket, vagy meditálni néha. Egy párkapcsolati problémánál például szuper dolog futással levezetni a stresszt, de a sémánkat átnézni ugyanolyan lényeges lehet, vagy önismeretbe kezdeni.

 

Miss Kontroll esete

 

A “Miss Kontrol” típus logikus, gondolatai összeszedettek és minden teendő a helyén van. Eszközei a táblázatok, naptárak, tudatosságot fokozó agykontroll gyakorlatok. Azonban könnyen elvesztheti magát a nagy rendben, ha néha nem enged az érzelmei káoszának, dühnek vagy szomorúságnak, vagy ha nem iktat be egy jó kis flow-val járó táncot vagy más mozgást. Vagy ha figyelmen kívül hagyja a teste jelzéseinek lehetséges lelki okait, érzelmi hiányokat, vagy energia blokkokat. Vagy ha az alvás hátrasorolódik a fizikai szükségletek közt.

 

 

Biztosan mindannyian néha így, néha úgy kibillenünk az egyensúlyból. Érdekesebbé vagy fontosabbá válik egyik másik megközelítés. De ha huzamosan csak egyik irányból támogatjuk magunkat, könnyen érezhetjük, hogy mégis elakadunk és igyekezetünk ellenére nem közeledünk a célhoz, a balansz sem jelenik meg az életünkben. Ezért fontos, hogy holisztikusan, fizikai-szellemi-érzelmi oldalról is támogassuk meg a projektjeink.

 

Ha úgy érzed ebben segítségre van szükséged, válaszd a Level Up programomat!

 

 

1_3.png

süti beállítások módosítása