Remek kinézet, csodás közérzet!

Fitnesz és Coaching

Fitnesz és Coaching

Önbizalom az edzéstől?! NEM a szebb külső miatt van!

2024. augusztus 31. - Blanka Hámori

Hogyan segíti a fitness az önbizalmad? Sokan azt gondolják, hogy csinos külső és feszes formák miatt lesz magabiztosabb az, aki edz. Ez azonban csak részben igaz!

 

1. Mozgáskoordináció: magabiztosabb mozgást eredményez, hogy tudatosabb az izommunka, a mozgás, kevésbé érzed magad szétesettnek és "esetlennek".

 

2. Jobban ismered és szereted a test: hisz heti többször időt töltesz vele, ez önbizalommal teli kisugárzást, járást eredményez! 

 

3. Harmonikusabb, szebb a mozgásod és tartásod: ezért nem csak magabiztosabbnak tűnik a fellépésed, hanem valóban annak is érzed magad!

 

4. Jobb a fókusz, koordináció és egyensúly: így a csetlés-botlásnak, bizonytalan mozdulatoknak vége, sokkal határozottabban mozogsz mondjuk társaságban

 

 

Ezért szoktam mondani, hogy a "feszesebb alak csak kellemes mellékhatás, ha az ember igazán ráérez, mi mindent kaphat az edzéstől!!" 

 

🦩🏋‍♀️🥑 Látogass el a honlapomra még több infóért, ha a tested és pszichéd egészsége egyaránt érdekel: www.hamoriblanka.hu

 

screenshot_20240826_150733_chrome.jpg

 

#fitness #edzés #gym #fitnessmotiváció #budapestgym #fitnessandflow #edzésidő #motiváció #mik #magyarinsta #edző #dietetikus #coach #aerobic #zumba #pilates #yoga #funkcionálisedzés #trx #fehérje #tápkieg #stretching

süti beállítások módosítása