Remek kinézet, csodás közérzet!

Fitnesz és Coaching

Fitnesz és Coaching

Miről is szól a személyi edzés?

2024. február 24. - Blanka Hámori
Igen!! Végre újra elérhető a személyi edzés szolgáltatásom online és személyesen is! Jelentkezni tudtok telefonon, üziben vagy emailben! blankahamori@gmail.com vagy 06202359758
Mi történik egy személyi edzésen?
Az első órán fittségi tesztelésekkel, konzultációval és mérésekkel megnézzük, hogyan is vagy most, és mik lehetnek a céljaink. Az állóképesség, erő és rugalmasság tesztek eredményeit feljegyezzük, ahogy a súlyod, testzsírod és egyéb méréseket is. Körbejárjuk az egyéb életterületeket is gyorsan, hogy tudjuk, milyen időbeosztás, hány edzés/hét, milyen étkezés ajánlott. A táplálkozás alapszabályait is átbeszéljük.
A következő 4 hétben...
Az első ciklus 4 hétig tart, ez idő alatt heti 3-4 edzés ajánlott, de hogy ebből mennyit végzel személyi edzővel és mennyit önállóan, vagy csoportos órán, azt Te döntöd el. A lényeg, hogy a koncepciónk szerint haladunk, megtanuljuk az alapgyakorlatokat, nekilátunk az alapozásnak, és máris látványos változással számolhatsz! A személyi edzésben egyénre szabottan formálunk, fejlesztünk, és szerepet kap a tartásjavítás is.
Egyéb izgalmas dolgok
Én szeretek az érzelmi evésről, motivációkról, sémákról is beszélni. Ez egy plusz 1 órás beszélgetés az egyik edzés előtt, ami nem kerül plusz pénzbe. A beszélgetés során olyan kérdéseket is kapsz, ami amúgy a személyi edzésben nem megszokott, de tapasztalataim szerint fontos akadályokat dönthet le.
Mi történik a 4. héten?
Újratesztelünk és mérünk, hogy tudjuk hogyan tovább, és aztán folytatjuk a munkát. Folyamatos kontrollal, javítással egyre szebben, profibban dolgozol majd az edzéseket, és az étkezésed is finomhangoljuk fokozatosan.
Mik az alapelvek?
Fokozatosság- mindenben
Holisztikus szemlélet - külső-belső fejlődés
Egyénre szabottság - edzésben, étkezésben, motivációban
Koncepció - adott szempontok szerint emelkedő terhelés
Milyen speckó esetekben fordulhatsz hozzám?
Extrém nagy túlsúllyal
Kismamaként vagy szülés utáni formálódással
50+ nőként, klimaxos tünetekkel
Érzelmi evőként
Babaprojektre való készülésben
Teljesen kezdőként, 0 sportmúlttal
Várlak szeretettel online és személyesen a 6. kerületben!
süti beállítások módosítása