Remek kinézet, csodás közérzet!

Fitnesz és Coaching

Fitnesz és Coaching

4 superfood, ami a szellemi teljesítményt támogatja

2024. július 23. - Blanka Hámori

A szellemi teljesítményt segítő "szuperételek" közül néhány:

 

1. Lazac: A lazac gazdag omega-3 zsírsavakban és fehérjében, amelyek fontosak az agy egészségének fenntartásához és a szellemi teljesítmény támogatásához.

 

2. Diófélék: Például mandula, dió és mogyoró. Ezek a magvak jó forrásai az agy számára fontos tápanyagoknak, például E-vitaminnak és omega-3 zsírsavaknak.

 

3. Avokádó: Az avokádóban található egészséges zsírok támogathatják az agy működését és segíthetnek a koncentrációban.

 

4. Bogyós gyümölcsök: Például áfonya, szeder, málna stb. Ezek a gyümölcsök tele vannak antioxidánsokkal és vitaminokkal, amelyek segíthetnek a szellemi frissesség és koncentráció fenntartásában.

 

Fontos azonban megjegyezni, hogy egészséges és kiegyensúlyozott étrendet kell követni, amely sokféle tápanyagot tartalmaz, és rendszeres testmozgással kombinálva segíthet a szellemi teljesítmény javításában.

 

🦩🏋‍♀️🥑 Látogass el a honlapomra még több infóért, ha a tested és pszichéd egészsége egyaránt érdekel: www.hamoriblanka.hu

ahr0chm6ly9jbxnjzg4uyxbwlmnvbnrlbnquchjpdmf0zs9jb250zw50lzg2mtrkowuxowrlmzqyyty4nmzmodmzn2e1otqwotk3.jpg

 

 

#fitness #superfood #avokado #lazac #mentális #szellemiteljesítmény #táplálkozás #edzés #gym #fitnessmotiváció #budapestgym #fitnessandflow #edzésidő #motiváció #mik #magyarinsta #edző #dietetikus #coach #aerobic #zumba #pilates #yoga #funkcionálisedzés #trx #fehérje #tápkieg #stretching

süti beállítások módosítása