Remek kinézet, csodás közérzet!

Fitnesz és Coaching

Fitnesz és Coaching

Mi lesz az az ingyenes Minitréning2024-ben?

2023. december 23. - Blanka Hámori

A 2024 január 2-án induló minitréningem célja az lesz, hogy lendületesen, lelkesen, egy nagy dobbantással indítsd a 2024-et! Most bizonyára azt gondolod, hogy “Huhhh, hát hányszor indultam már lelkesen egy új évnek, és mi lett belőle?!…”

 

Na, a Minitréning2024 célja éppen az, hogy ezt az erőt és lelkesedést most STRATÉGIÁVAL ötvözd, tegyük egyértelművé a céljaid (sok cél közül kiválasztjuk a - majd mutatom, hogyan - az úgy nevezett FŐCÉLT), szedjük össze az eszközeid, a lehetséges hátráltató tényezőket és nehézségeket is nézzük át!

 

Nézzük meg, milyen erőforrásokkal (pl. tulajdonságokkal és tapasztalatokkal) rendelkezel, vagyis mi a “fegyverarzenálod” a harcban, és hogy hogyan készíts mérföldkő tervet!

 

Lesz szó arról is, hogy a “vonzás” tulajdonképp azt jelenti, hogy teret / vákumot hozok létre a vágyott dolognak, és hozok példákat rá, ez hogyan lehetséges.

 

És persze lesz benne edzésterv és étrend (igen, akkor is hasznos a fittség, ha nem ezt a fő célt tűzöd ki magadnak!), hiszen az energikus és csinos és egészséges test mindig jól jön, minden utat támogat! :)

 

És persze jónéhány más téma is, ami segíteni fog Téged, hogy a 2024-es év a SIKEREK ÉVE legyen!

 

 

 

Addig is gyere az ingyenes Facebook csopinkba, ahol elmesélem, hogy 2023 miért volt a siker éve nekem, és hogy mi az a 3 dolog, amit komolyan vettem idén!

 

Ha a Minitréning2024-re még nem iratkoztál fel, akkor itt megteheted!

 

Ne feledd, hogy 2024-től újra lesz coaching szolgáltatás, vagyis egyéni folyamatba is jöhetsz, ha szeretnéd akkor fitnesszel is kombináljuk!
Több a coaching szolgáltatásról és online programokról

 

snapchat-781820024_1.jpg

süti beállítások módosítása